úterý 1. září 2009

Úvodník

Milý studenti, toto je blog pouze pro vás. Začíná funkovat právě dnes, 1. září 2009 :-) což může znamenat občasný vískyt řady šotků nejen těch pravopyzných. Budu ráda, když na ně upozorníte. Ocením i zajímavé komentáře, nápady atd. Blog má předevžím spřehlednit a usnadnit práci v hodinách ČESKÉHO JAZIKA a LYTERATURY. V budoucnu se tu budou oběvovat sylabi k novje probíraným tematúm, odkazy na zajímavé materiáli, případně vaše vlastný referáti, články, atd. Správnou cyfru týkajícý se šotků v tomto ůvodníku mi múšete nahlásit v škole.

8 komentářů:

Anonymní řekl(a)...

Gramatÿcki zprávně ze to pýše Ůvodňýk

Anonymní řekl(a)...

Tady nekdo neumí psát česky HA Ha Ha HA.

Anonymní řekl(a)...

jsem zvědavá jak dlouho tenhle nový systém vydrží a co to udělá se studenty... hodně štěstí, bude třeba!

vaclav@pecka.cz řekl(a)...

Bezva nápad, škoda, že minul studia nás "...-tiletých".
Moc bych si přál nebýt přepadově "tasen", dokonale se naučit "...Jak lvové bijem o mříže...!" a pak excelovat před tabulí v hodině literatury uměleckým přednesem.

Anonymní řekl(a)...

tak to je dobré, i já našla..... Lucy

Anonymní řekl(a)...

no upřímně vzato je to jedna velká kravina. Ti žáci sou chudáci. Sem rád, že nás to nepotkalo. Mam info od nich ze třídy a je to fakt hrůza. Zlatá profesorka Křišťanová. Upřímnou soustrast Sexto A...

Čerbová Kristýna řekl(a)...

No upřímně vzato, v čem je problém? Zkuste být konkrétní. Na tenhle odsudek se ani nedá reagovat, škoda. Psala jsem, že ráda uvítám poznámky, postřehy, tak toho využijte.

Anonymní řekl(a)...

není výskyt s tvrdým?

Pravidelní čtenáři