neděle 10. dubna 2011

www.ctenipomaha.cz

Zajímavý projekt. 50 Kč za opravdu přečtenou knížku - a ty pak putují dál...

A pro maturanty to může být zajímavé opakování četby, jak moc zajímavé, to bohužel nemohu posoudit - pravidla registrace jsou jasná: je to jen a jen pro vás:-)

5 komentářů:

Anonymní řekl(a)...

Je to docela dobrý, ale nedotažený. Jsou tam jen některé knihy a navíc rozděleny podle tříd, takže například nelze zodpovědět otázky na Harryho Pottera (určeno pro 1.-5. třídu ZŠ) nebo na Malého prince (určeno pro 6.-7. třídu ZŠ), takže by tento projekt chtěl dokončit. MH

Anonymní řekl(a)...

Máš si vybrat knihu, která je určená pro tvojí věkovou kategorii a z určeného seznamu, aby se to dalo organizačně zvládnout. Jako středoškolák si snad nebudeš vybírat ze seznamu pro prvňáky :-)

Čerbová Kristýna řekl(a)...

První příspěvek bude od Markéty? Díky, já se tam totiž vůbec nedostanu, takže nevím...:-) Nevím, kdo psal 2. příspěvek, ale jsem ráda, že jste se tam aspoň zkusili dostat.KČ.

Čerbová Kristýna řekl(a)...

A taky jsem přesvědčena, že MP a HP jsou možná knihy pro děti, ale ještě víc pro dospělé, je v nich toho zakukleno dost a ještě víc:-)

Anonymní řekl(a)...

Neregistrovala jsem se jen díky zkoušce, jestli umim přečíst knihu, ale hlavně pro to, že chci pomoci zvířatům, na které se tak moc zapomíná a tenhle projekt nabízí tu možnost! Ano, myslím si také, že jsou knihy, které se dají číst v jakémkoli věku, navíc někdy se potřebuje odreagování například ve formě fantasy knih, nemusí se číst Dostojevskij jen kvůli věku. Tuším že na HP a Kameni mudrců je i věková hranice 99 let a i babičky se vrací do dětských let, když čtou dětem pohádky :-) Markéta H.

Pravidelní čtenáři