neděle 19. září 2010

Studentský klub ASK

Mnozí z vás už slyšeli o ASK (Asociaci studentských klubů) na našem gymnáziu. Aby se klub rozjel, je potřeba, aby ti, co se chtějí přihlásit, to udělali nejlépe následující týden. Řada z vás dostane konkrétní informace od paní prof. Protivové (Klub mladého diváka) nebo prof. Dadkové. Stavte se ve sborovně klidně i u mě, ráda Vám odpovím na cokoli, co se týká ASK (akce, organizátorství, výhody, divadlo, program středečních odpolední pro školu i veřejnost - vůbec nemusí jít jen o cestopisné přednášky, ale o různé workshopy, setkávání s osobnostmi a spoustu dalšího).
Výše dotací, které přijdou a ze kterých se pro začátek bude odvíjet vše ostatní, závisí na počtu členů, kteří se přihlásí do konce září!
Studentský klub je možnost, jak se na životě školy můžete aktivně podílet vy sami - my vám s tím budeme rádi pomáhat:-)

2 komentáře:

Anonymní řekl(a)...

Prosím, nenazývejte učitele s titulem Mgr. profesory, na tento titul nemají právo!! Není to fér vůči těm, kteří tento titul mohou s hrdostí nosit!
Rozhořčený čtenář.

Čerbová Kristýna řekl(a)...

Dobrý večer, nevím sice, komu odpovídám, ale stručně řečeno, tento titul je na středních školách tradiční (možná mi poradíte, kdy a jak se ujal?)a i když jej snad nikdo sám za sebe neužívá, o kolezích je tak zvykem mluvit. V každém případě díky za podnět, toto téma je zajímavé a stojí za to o něm více přemýšlet (než asi děláme). S pozdravem učitelka Kristýna Čerbová :-)

Pravidelní čtenáři