pondělí 4. června 2012

1B - poslední várka


Renata Vitáková
Číhaň 66
341 42 Kolinec

Ministerstvo spravedlnosti
Vyšehradská 424/16
128 000 Praha 2

V Číhani 31. 5 2012

Věc: Stížnost na soudce

Vážená paní, Vážený pane,

píši (POSÍLÁM/ ZASÍLÁM) Vám stížnost na Josefa Nováka soudce Středočeského kraje v oblasti trestního práva.
Zmiňovaný soudce se neprofesionálně chová při výkonu své pravomoci. Některé kauzy nepozorovaně „zametá pod koberec“NEPŘÍPUSTNÉ - ANEB PŘEDSTAVTE S TO DOSLOVNĚ - TAK AFS NEPRACUJE:-). Nedává prostor k vyslechnutí všech svědků a o výši trestu se neradí s ostatními soudci. Obžalovanému, vzhledem k závažnosti trestu, v mnoha případech dá mírnější nebo naopak vyšší trest. Při některých čteních rozsudků byl v mírně podnapilém stavu.
Předpokládám, že soudci bude odebrán titul soudce a udělen zákaz provozování této činnosti.
Očekávám, že zmiňovaný bude spravedlivě potrestán. 
JEŠTĚ CHYBÍ NĚJAKÝ DŮKAZNÍ MATERIÁL - MŮŽETE NA NĚJ ODKÁZAT V TEXTU STÍŽNOSTI.
(JINAK OPĚT DOUFÁM, ŽE JDE O FIKCI:-))

S pozdravem XZ



Renata Vitáková
Číhaň 66
341 42 Kolinec

Městský úřad Klatovy
náměstí Míru 62
339 01 Klatovy

V Číhani 31. 5 2012


Věc: Žádost o výstavbu kruhového objezdu

Vážená paní, Vážený pane,

obracím se na Vás ve věci výstavby nového kruhového objezdu.
Lokalita v Klatovech u nové nemocnice byla vytipována jako nejvhodnější místo pro stavbu. Ve zmiňovaném místě je velmi hustý provoz a vzhledem k otevření nové nemocnice provoz ještě zhoustne. Je to nejlepší řešení pro celý městský provoz. Díky semaforům se zbytečně utvářejí kolony, což omezuje i sanitky, aby se rychle dostaly do nemocnice.
S kruhovými objezdy máme v celém městě velmi dobré zkušenosti. Doufám, že s mým návrhem budete souhlasit.

S pozdravem

……………………
Renata Vitáková

Přílohy:
Stavební povolení
Výpis z katastru nemovitostí
Zemský posudek
V POŘÁDKU.

Michal Voráček
Plzeňská 163
339 01 Klatovy


Vážený pan
Ing. Jan Novák
prodejna EXPERT ELEKTRO
Domažlická 888
339 01Klatovy
Klatovy 27. března 2012

Stížnost na prodavače

Vážený pane Nováku,
tímto se na Vás, ač velmi nerad, obracím se stížností na vaši společnost, respektive na jednoho ze zaměstnanců Vaší firmy.
Dnešního dne jsem s úmyslem zakoupit nový fotoaparát navštívil vaši prodejnu v Klatovech. Jelikož jsem v daném oboru laik, potřeboval jsem odbornou radu ohledně výběru tak, aby fotoaparát vyhovoval mým požadavkům. Ve specializované prodejně jsem odbornou kvalifikaci zaměstnanců předpokládal jako samozřejmost.
Ačkoliv v dané chvíli v prodejně nebyl žádný další zákazník, nikdo se mne neujal ani nedotázal na mé přání. Asi po 10 minutách jsem tedy sám oslovil prodavače, který v prodejně za pultem pracoval na počítači ČÁRKA a požádal ho o radu ohledně zmíněného nákupu fotoaparátu. Prodavač mNě poměrně neuctivým způsobem sdělil, že se mi může věnovat asi za 10 minut a na moji otázku, zda je tedy v prodejně jiný kvalifikovaný zaměstnanec ČÁRKA pouze zakroutil hlavou.
Přes mé rozhoření jsem v prodejně vyčkal dalších 10 minut, po kterých se mně prodavač skutečně začal coby zákazníkovi věnovat. Na dotaz, jaké zboží chci koupit, jsem mu vysvětlil svůj záměr zakoupit nový fotoaparát, upozornil ho na to, že jsem v tomto oboru laik, požádal ho o pomoc při jeho výběru a vyjmenoval méSVÉ  požadavky na fotoaparát. Nato se prodavač velmi nezdvořile vyjádřil v tom smyslu, že nelze obsluhovat zákazníka, který vlastně neví, co chce koupit, dovedl mě pouze k pultu s vystavenými fotoaparáty s tím, abych si sám z nabídky vybral. Poté se slovy, že má jinou práci v obchodě, odešel zpět za pult.
Domnívám, že chování vašeho zaměstnance je nejen zcela neprofesionální, ale i neslušné a touto cestou si Vás jako majitele společnosti dovoluji na toto chování upozornit. Stejně tak očekávám, že v zájmu celé Vaší společnosti, na níž jsem neměl až do dnešního dne důvod si stěžovat, zjednáte nápravu.
S pozdravem
Michal Voráček
TATO ZKUŠENOST VYPADÁ REÁLNĚ - MÁM DOST PODOBNOU:-)
V KAŽDÉM PŘÍPADĚ UKÁZKOVÁ STÍŽNOST:-) LÍBÍ SE MI I VYJÁDŘENÍ LÍTOSTI V ÚVODU - MY ČEŠI CHÁPEME ČASTO OPRÁVNĚNOU STÍŽNOST JAKO "BONZOVÁNÍ" A NEUMÍME SE OZVAT - PŘITOM TATO SLUŠNÁ A LIDSKÁ FORMA DÁVÁ PROSTOR DRUHÉ STRANĚ ZAREAGOVAT TAKÉ SLUŠNĚ A HLAVNĚ VĚCNĚ, KONKRÉTNĚ!


Michal Voráček
Plzeňská 163
339 01 Klatovy

Vážený pan
Ing. Jan Novák
redakce KLATOVSKÉHO DENÍKU
Zlatnická 29/I
339 01 Klatovy


Žádost o ukončení pracovního poměru dohodou

Vážený pane šéfredaktore,

OdMALÉ PÍSMENO NA ZAČÁTKU 17. 9. 2007 pracuji na základě pracovní smlouvy na dobu neurčitou ve Vaší společnosti se sídlem v Klatovech jako sportovní redaktor.

Obracím se na vás se žádostí o ukončení pracovního poměru dohodou ke dni 31. 3. 2012 vzhledem k mé nastávající dlouhodobé stáži v zahraničí.

Nepřistoupíte-li na ukončení pracovního poměru dohodou, dávám tímto výpověď a beru na vědomí zákonnou dvouměsíční výpovědní lhůtu a konec mého pracovního poměru dnem 31. 5. 2012.

Za kladné vyhovění mé žádosti Vám předem děkuji a prosím o zaslání Vašeho vyjádření na moji uvedenou adresu.

V Klatovech dne 21. 3. 2012
S pozdravem

Michal Voráček
NO COMMENT:-)




1 komentář:

Jana řekl(a)...

Paní učitelko,nikde zde nemůžu najít moji stížnost a žádost, posílala jsem Vám to emailem 29.5. :-( S pozdravem, Jana Šrutová, 1.B

Pravidelní čtenáři